Враца осъмна блокирана от жандармерия и служители на ГДБОП. Постове има не

...
Враца осъмна блокирана от жандармерия и служители на ГДБОП. Постове има не
Коментари Харесай

ГДБОП и жандармерия блокираха Враца

Враца осъмна блокирана от жандармерия и чиновници на ГДБОП. Постове има освен на входно-изходните пътни артерии на града, а и на по-големи кръстовища. Проверяват се най-вече първокласни коли. Официална информация за акцията обаче към момента няма. Но по думите на основния секретар на МВР комисар Младен Маринов пред бТВ към този момент има и арестувани.

Извършват се претърсвания и се събират доказателства, уточни още основният секретар на Министерство на вътрешните работи. Акцията, която е почнала още рано сутринта, се организира от ГДБОП и ОД на МВР-Враца взаимно с жандармерията.

Миналата седмица акция на органите на реда имаше и в региона, и при нея бяха арестувани 7 души от групата на Цветомир Ценов-Квиц, а двама бяха търсени. Групата е работила на цялата територията на Врачанско, само че най-много в Козлодуй, близките села и регионалния град.

Директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов тогава разгласи, че сходни проведени незаконни групи работят във всеки един по-голям град в България и акции по тяхното обезвреждане ще се организират непрекъснато. В края на срещата с врачанските медии той разгласи " Очаквайте ни скоро отново нощем, напълно скоро ".

Източник: Дарик
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР